Tuesday, 31 March 2015

Rayyan dah start Read Easy book 1...yeayyy


Ada yang tak tau lagi pasal ReadEasy ni? ReadEasy ni sama macam Bacalah Anakku tu tapi yang ni in English. Phonic jugak.

Dah lama nak bagi Rayyan try ReadEasy tapi risau dia tak ready lagi. Ye la, bila tanya2 orang, ada yang start masa anak dah lepas buku 5 Bacalah Anakku. Sekarang Rayyan dah buku 6, so sajalah test dia dengan ReadEasy ni. Ni video nya..tengokla reaksi dia hehe..mama pun tak sangka dia boleh faham..


Ada yang nak dapatkan set buku ReadEasy ni? 
1 set ada 8 buku. Yang new edition ni memang menarik.









Kandungan pakej 

8 buah buku
6 keping kad imbas


Harga : RM45
Exclude postage





Anda berminat dengan Produk Anak Saya Bijak? 
Bagaimana nak dapatkan produk terbaik ini untuk anak-anak anda? 

 Hubungi saya - Puan Farida 
Call/Sms/whatsapp 019.9425608 




No comments:

Copyright to Anak Saya Bijak
Designed by UMIESUEstudio 2015