Tuesday, 1 May 2018

Takde Buku English sehebat MBBI


Alhamdulillah ramai sangat ibu bapa dan guru yang dah dapatkan buku MBBI ni.
Pastinya ia sangat bagus dalam membantu anak-anak menguasai Bahasa Inggeris dengan mudah.



Ibu bapa di rumah dah tak perlu risau lagi kalau kuarang tahu tentang grammar. 
Pasni dah boleh bantu anak-anak sebab dah ada cara mudah untuk anda sendiri memahami grammar dengan buku best ni. Dah tak perlu malu-malu jika anak-anak bertanya soalan mengenai grammar, yeay mama dah boleh jawab dengan tepat. 

MBBI menyelitkan nota ringkas dalam bahasa Melayu dan diikuti dengan latihan fokus. Latihan ini memastikan anak-anak betul-betul memahami dan mengingati apa yang sudah dipelajari. Jika tanpa bimbingan guru pun tidak mengapa kerana jawapan ada disediakan untuk setiap soalan.



Grammar & vocabulary dalam sebuah buku. Jimat wang !
244 pages yang padat dengan info, gambar dan ilustrasi bewarna warni
Grammar (unit 1-13) Vocabulary (unit 14-32)
Kaedah penerangan dalam Bahasa Melayu dan mudah difahami
Latihan disediakan untuk menguji kefahaman
Nota yang mudah difahami kerana dalam bentuk point
Sesuai untuk semua peringkat umur dari sekolah rendah sehingga menengah, juga
pelajar Universiti
Sesuai untuk rujukan guru sebagai bahan bantu mengajar




 Berminat?


Harga : RM39.00
Exclude postage




Anda berminat dengan Produk Anak Saya Bijak? 
Bagaimana nak dapatkan produk terbaik ini untuk anak-anak anda? 
 Hubungi saya - 
Puan Farida 
Call/wa/telegram 019.9425608



No comments:

Copyright to Anak Saya Bijak
Designed by UMIESUEstudio 2015