Saturday, 21 October 2017

Jom Belajar Matematik dan Sains dengan Santai



Nak belajar matematik dan sains dengan santai-santai tak?
Best tau dengan karakter kartun lagi.
Sambil study tu bolehla baca dialog kartun ala-ala komik tu. 

Dalam FUYOO SENANGNYA SAINS 1-6 ni special untuk anak-anak darjah 1-6. 
Peta minda yang best dalam buku ni. 
Tajuknya general, bukan ikut turutan textbook.
Tapi tajuk-tajuknya sesuai untuk darjah 1-6. 






Dalam FUYOO SENANGNYA MATEMATIK 1-6 plak ada teknik mudah matematik. 
Kaedah-kaedah cepat matematik yang sesuai untuk darjah 1-6 seperti tambah, bahagi, darab dan macam-macam lagi. 
Buku nota je tau, takde latihan dalam buku ni.
Untuk rujukan sahaja.
Tajuknya pun random dan tak ikut textbook.
So kena pandai-pandai tengok sendiri yang mana untuk darjah 1, 2 dan seterusnya sampai darjah 6. 







Ni testimoni mak yang dah beli fuyoo matematik 


eh ada banyak lagi tau
sekolah menengah pun ada ni



 Jangan tengok je..
jom cepat2 order




Harga : RM25.00 (matematik)
RM26.00 (sains)
Exclude postage



Anda berminat dengan Produk Anak Saya Bijak? 
Bagaimana nak dapatkan produk terbaik ini untuk anak-anak anda? 

 Hubungi saya - 
Puan Farida 
Call/wa/telegram 019.9425608


No comments:

Copyright to Anak Saya Bijak
Designed by UMIESUEstudio 2015