Saturday, 21 October 2017

Nak Anak Pandai Grammar ?





Nak anak pandai grammar tak?
Mudah je. Pastikan anak anda ada buku ni.

Ni buku yang paling mudah untuk faham basic grammar.
Budak-budak pun suka sebab colorful. Menarik.
Percayalah..memang mudah sangat.




Paling penting, MBBI ni ajar grammar dalam bahasa yang paling mudah dan ringkas. 
Penerangan dalam bahasa melayu tau. 
Sangat mudah anak nak faham, ye la dahla anak susah nak faham BI, pastu buku-buku lain duk explain dalam BI jugak, kesian anak.
Kan best kalo guna buku ni. 
Penerangan dalam buku ni pun tak panjang, so tak memeningkan budak sekolah rendah atau sesiapa sahaja yang baru nak belajar BI.
Lama-lama comfirm akan minat nak belajar BI.
Ada latihan dan jawapan sekali ye.





This is the best book yang anda boleh hadiahkan untuk anak.
Siapa tak nak anak berjaya dalam pelajaran kan?

Jom dapatkan buku ni. Dalam 2 hari 100 buku sold tau. 
Ramai yang tak nak lepaskan peluang dengan buku best ni. 
Dah namanya MUDAHNYA BELAJAR BAHASA INGGERIS kan..
memang comfirm mudah😍




Harga : RM39.00
Exclude postage



Anda berminat dengan Produk Anak Saya Bijak? 
Bagaimana nak dapatkan produk terbaik ini untuk anak-anak anda? 
 Hubungi saya - 
Puan Farida 
Call/wa/telegram 019.9425608





🤗

No comments:

Copyright to Anak Saya Bijak
Designed by UMIESUEstudio 2015