Saturday, 20 May 2017

Fenomena HEY JOM BIJAK SAINS


Baca tajuk dah best kan...fenomena! Kenapa ye ?
Dalam 2 minggu...600 buku saya dah jual..yeaah hebat sangat buku ni
Opss...dah masuk Buletin Utama TV3 tau 



Buku ni untuk darjah 1 hingga darjah 6.

Buku ni peta minda sahaja, memang best sangat dan mudah faham.
Customer yang dah beli semua berpuas hati. 
Anak-anak pun jadi rajin nak study sains.

Buku ni ada 52 pages.
Jom intai page dalam






Haaa...nampak tak bestnya buku ni?
Ramai cikgu yang borong buku ni, sebab senang nak guna dalam kelas. 

Buku ni juga ada soalan KBAT beserta jawapan tau
Pastu ada ruangan catatan kat bawah
kot2 la nak tulis nota apa2 kan nanti



Semua anak-anak suka tau..






Berminat tak ?
Cepat tau..takut nanti abes tak tau bila nak restock lagi.

Harga?
Giler murah ni...RM8 je haha
jangan terkejut ye


Harga : RM8.00
Exclude postage




Anda berminat dengan Produk Anak Saya Bijak? 
Bagaimana nak dapatkan produk terbaik ini untuk anak-anak anda? 
 Hubungi saya - 
Puan Farida 
Call/wa/telegram 019.9425608


No comments:

Copyright to Anak Saya Bijak
Designed by UMIESUEstudio 2015