Tuesday, 29 August 2017

Set Asas Membaca Seawal 4 Tahun


Salam semua...eh lusa hari kemerdekaan. 
Selepas 31.8 hari raya haji plak..yeay..berderet la cuti
Seronok...

Dah lama sebenarnya tak create post baru, sangat2 tak sempat.
Tika dan saat ni rajin la plak, sebab? sedang berkursus ☺☺☺

Lately ramai yang mencari set asas nak ajar anak membaca.
Kenapa ye?
Mungkin sebab dah nak akhir tahun kot, risau..anak tak boleh membaca
biasalah...dilema mak-mak kan

Ni yang saya boleh suggest.

❤ Set Bacalah Anakku
❤ Fonetik Ekspress 1
❤ Fonetik Ekspress 2

Apa yang best dengan set ni ? 
Jom tengok



Kat bawah ni Set Bacalah Anakku.
Ada 8 buku dan kad imbas.







Kat bawah ni plak buku aktiviti Fonetik Ekspress 1 & 2







Buku Aktiviti Fonetik Ekspress 1&2 merupakan sebahagian daripada aktiviti bahasa yang dapat dilakukan oleh kanak-kanak dalam usaha menguasai kemahiran membaca. 
Buku ini menekankan aspek pengamatan dan diskriminasi huruf-huruf serta kekuatan ingatan mental meraka.
So sambil2 belajar bolehlah buat latihan kan, takde la boring nanti.


Sesuai untuk umur berapa ye?
Sesuai untuk yang baru mula nak membaca, seawal 4 tahun dah boleh.

Nak anak cepat membaca tak?
boleh la risik2 dulu ye..


Harga : RM55.80
Exclude postage



Anda berminat dengan Produk Anak Saya Bijak? 
Bagaimana nak dapatkan produk terbaik ini untuk anak-anak anda? 

 Hubungi saya - 
Puan Farida 
Call/wa/telegram 019.9425608


No comments:

Copyright to Anak Saya Bijak
Designed by UMIESUEstudio 2015