Friday, 24 February 2017

Apa tu Buku Mudahnya Belajar Bahasa Inggeris?





Buku Mudahnya Belajar Bahasa Inggeris (MBBI) ini terbukti berkesan membantu anak-anak memahami Bahasa Inggeris dengan lebih mudah dan berkesan. Kaedah penerangan dalam Bahasa Melayu memudahkan anak-anak yang tidak mahir Bahasa Inggeris. Anak-anak dapat memahami pembelajaran Bahasa Inggeris yang diajar menggunakan medium Bahasa Melayu dengan lebih cepat dan mendalam. 

MBBI ini memberi penekanan kepada Grammar dan Vocabulary. Set latihan dan soalan juga ada disediakan beserta jawapan di belakang buku, sesuai untuk ulangkaji pantas. 

Anak tak suka dan tak pandai Bahasa Inggeris, pastu nota pun dalam Bahasa Inggeris. Bagaimana kita nak expect anak akan baca, faham dan ingat semua tu kan? Kecuali ada buku yang ada penerangannya dalam Bahasa Melayu kan.

MBBI ni adalah pilihan terbaik. Buku ini tidak dijual di kedai buku, cuma melalui online sahaja. Buku ini ditulis bewarna-warni dan menarik minat anak-anak.   

Bukan anak-anak je yang suka dengan buku ni tau, mak-mak pun boleh belajar sama.
Ye lah dah lama tinggalkan hukum grammar ni, dapat buku camni bolehla study semula.

Jom tengok page dalam buku ni








Insyaallah, MBBI ni adalah pelaburan yang berbaloi sangat untuk anak-anak. 
Dah ramai anak-anak mendapat A dalam Bahasa Inggeris dengan bantuan buku ni.  




Harga : RM39.00
Exclude postage





Anda berminat dengan Produk Anak Saya Bijak? 
Bagaimana nak dapatkan produk terbaik ini untuk anak-anak anda? 
 Hubungi saya - 
Puan Farida 
Call/wa/telegram 019.9425608



No comments:

Copyright to Anak Saya Bijak
Designed by UMIESUEstudio 2015