Friday, 7 April 2017

Fuyooo...Senangnya Matematik




Fuyoo..menarik betul kartun ni.
Ni buku tau bukan komik.

Buku ni untuk darjah 1 - 6. 
Bukan umur 1 hingga umur 6 ye haha, sebab ada yang keliru.

Content buku ni ikut silibus buku teks ke?
Jawapannya tak.
Buku ni cuma general matematik untuk anak-anak sekolah rendah.
Not exactly ikut silibus, tapi sama je dengan apa yang diajar di sekolah.
Boleh dijadikan rujukan.

Ada latihan dan jawapan?
Takde jugak, buku ni sekadar rujukan.
Nak buku latihan kena beli kat kedai la,
yang berlambak jual buku yang macam-macam keluaran tu
Haa korang pilih je nak yang mana hehe

Jom tengok page dalam buku ni
Comfirm korang suka







content buku












Harga : RM25.00
Exclude postage



Anda berminat dengan Produk Anak Saya Bijak? 
Bagaimana nak dapatkan produk terbaik ini untuk anak-anak anda? 
 Hubungi saya - 
Puan Farida 
Call/wa/telegram 019.9425608

No comments:

Copyright to Anak Saya Bijak
Designed by UMIESUEstudio 2015