Wednesday, 23 March 2016

Fun English Literacy Game


Susah ke nak ajar anak mengeja? Kadang-kadang kita kena lah jugak ajar anak mengeja sambil bermain kan. Yang bestnya tu, anak tak perasan pun yang anda sedang mengajar mereka ! Yang anak-anak tau, mereka seronok bermain dengan huruf-huruf yang ada, sambil mencantumkan huruf menjadi perkataan yang simple yang boleh difahami. 

Mungkin selama ni kita terlalu menekankan ejaan dengan cara menyuruh anak menulis di atas kertas apabila kita menyebutkan perkataannya. Apa kata kali ini, kita ubah suasana tersebut dengan cara yang lebih santai dan menyeronokkan. Bukan itu sahaja, anak-anak akan lebih fokus apabila mereka mula mencari huruf-huruf yang diperlukan untuk membina perkataan.

Fun English Literacy Game ni khas untuk belajar mengeja Bahasa Inggeris.  Sesuai untuk umur 3 tahun dan ke atas. 

Apa yang anda dapat dalam 1 set game ini?
* 1 docking 
* 60 x double sided word cards
*52 x alphabet tiles







Harga : RM25.00
Exclude postage



Anda berminat dengan Produk Anak Saya Bijak? 
Bagaimana nak dapatkan produk terbaik ini untuk anak-anak anda? 
 Hubungi saya - 
Puan Farida 
Call/wa/telegram 019.9425608



No comments:

Copyright to Anak Saya Bijak
Designed by UMIESUEstudio 2015