Sunday, 26 April 2015

Saya nak anak saya membaca awal


Kali ni nak share sekali lagi pasal buku best ni. Tak tahulah nape saya sekarang memang suka baca buku2 mcm ni. Kali ni azam nak ajar anak membaca seawal 3tahun. Target untuk rayyan dah delay, so adik dia nak kena set dari awal la apa yang perlu saya buat. So pas baca buku ni, memang banyak tips2 yang berguna yang bila saya baca saya terpikir ' erm betul jugak tu, nak buat jugakla'.

Saya baca buku ni sambil2 saya pam susu untuk Waizz. Ye la, nak cari masa betul2 untuk membaca agak susah sebenarnya. So sambil2 tunggu je pam susu atau duk scroll facebook tu, baik la kita membaca kan. 





Baca buku ni sampai page 46, terjumpa la ayat ni. 
Ada tertulis nama tadika An Najmi, tadika Rayyan sekarang.
Tadika An Najmi, Dungun antara tadika terawal yang menggunakan kaedah fonik.
Alhamdulillah, saya tak silap pilih tadika untuk Rayyan.

Boleh juga refer kat enrty ni pasal buku ni ye

Ada yang berminat dengan buku ni?


Harga : RM15.00
Exclude postage




Anda berminat dengan Produk Anak Saya Bijak? 
Bagaimana nak dapatkan produk terbaik ini untuk anak-anak anda? 

 Hubungi saya - Puan Farida 
Call/Sms/whatsapp  019.9425608 




No comments:

Copyright to Anak Saya Bijak
Designed by UMIESUEstudio 2015