Friday, 17 April 2015

Murid happy, cikgu pun happy


Alhamdulillah, saya dapat feedback yang sangat best. Tak sia-sia usaha seorang guru muda di tadika membeli Buku Magik Tulis & Padam dan juga Iqra' At-Taisir. 



Semoga anak-anak didik cikgu akan mendapat manfaat dengan buku-buku yang dibeli ni.

Memang berbaloi kalau beli Buku Magik Tulis & Padam ni tau sebab dalam 1 set ada 8 buah buku. Pastu ada free 3 marker plak tu. So bolehla guna ramai-ramai kan. Takde la nak berebut. Cuma maybe berebut tajuk buku je la hehe. Kanak-kanak akan leka menulis dan padam, pastu tulis lagi..Haaa tu la magiknya hee..


Iqra' At-Taisir ni plak sangat menarik minat anak-anak mengaji sebab colorful compared to iqra' biasa yang hitam putih je tu. Anak saya pun suka mengaji dengan Iqra At-Taisir ni.  



Boleh tengok detail pasal buku-buku ni kat entry saya yang sebelum ni ye. Mahal ke? Eh takla..


Buku Magik Tulis & Padam RM55
Iqra At-Taisir RM19
Exclude postage


Anda berminat dengan Produk Anak Saya Bijak? 
Bagaimana nak dapatkan produk terbaik ini untuk anak-anak anda? 

 Hubungi saya - 
Puan Farida 
Call/Sms/whatsapp  019.9425608 





No comments:

Copyright to Anak Saya Bijak
Designed by UMIESUEstudio 2015