Sunday, 11 January 2015

Ibu berpuas hati dengan Buku Magik


Seronoknya bila dapat banyak testimoni dari ibu-ibu bila dah beli buku magik ni. 

Jom tengok lagi gambar-gambar best ni........>>>

Walaupun Naimie Nasuha Mohd Yusri , 3 tahun hanya ikut je tulisan dalam buku tu, tapi tulisan dah makin kemas. Dah penat tulis tangan kiri, tukar tangan kanan plak. Pen yg disediakan sampai habis dakwat, kene upgrade marker pen besar. Alhamdulillah terisi jugak masa dia dengan benda yg bermanfaat daripada 24jam tengok cerita kartun. 


Seronoknya lihat Nurul Humaira belajar menulis..dah tulis boleh padam & tulis semula..aira suka sangat. sambil tulis boleh belajar sekali. belajar menulis dan mewarna sungguh seronok. 


Aina Humaira baru berusia 16 bulan tapi dia dah menunjukkan minat untuk menulis. nasib baik ada buku Koleksi anakku sayang boleh padam dan tulis. Conteng2 pun xpe maklumla buku boleh guna lama lepas conteng padam balik boleh belajar sampai pandai. TQ sebab perkenalkan buku ini.


Nama anak saya Ahmad Danish bin Esmail. Si manja saya berusia 1 tahun 7 bulan amat teruja dengan adanya Koleksi 8 buah buku tulis & padam beserta buku mewarna yang sangat cute ini. Anak mama kini sangat rajin menulis. 


Ahmad Wirdas Iman, 3 tahun 9 bulan begitu seronok apabila menerima bungkusan parcel yg dia anggap adalah hadiah harijadi dia. Ahmad Wirdas Iman menjadi lebih seronok dan bersemangat untuk belajar menulis dengan ilustrasi gambar yang menarik. warna2 ceria mampu menarik minat iman terus tekun belajar menulis dengan bantuan ayahnda iman. Iman cakap 'eh boleh hilang yang iman tulis tadi. hehe sungguh lucu. saya harap dengan adanya buku2 tulis dan padam ini iman semakin bijak menggunakan kemahiran motor seperti menulis dan melukis dengan jayanya. Doakan iman yer..smg tahun depan iman dapat mempraktikkan kemahiran ini apabila iman naik ke sekolah tadika.


Sebelum ni asyik berebut buku je dgn abg..sekarang ni ibu beli untuk Qaseh set buku tulis & padam. Bila dapat je set buku tulis & padam buku abg dh terselamat. adik pun tak berebut lagi dgn abgnya. selamat belajar menulis ye sayang.


Alhamdulillah seronok tgk Jiha suka menulis dalam buku ni. Sebelum ni suka conteng sana dan conteng sini. Semoga Jiha dapat menulis dgn betul dan kemas selepas ini. aamin...anak Puan Faridah Yusof


Anak saya cukup suka dengan buku marker boleh padam ni. Dengan kualiti buku dan kertas dia yang tebal dan glossy, malah warna dan grafik dia cukup menyerlah untuk menarik anak saya menulis. conteng pun contengla. jadi masa balek penang hari tu , ini dikira salah satu 'tools' saya dalam kereta utk bg si kecil occupy (say no to ipad and tab). Selain dari belajar menulis ,gambar 2 dalam buku ni jadi seakan flashcard utk anak saya , utk dia mengenal angka, huruf, warna dan objek. Alhamdulillah x sia2


Set Mari Belajar Menulis menarik minat anak-anak utk belajar dan mampu membantu mereka menulis dan belajar dgn cepat dan mudah. Anak-anak begitu kusyuk menggunakan set mari menulis kerana terdapat pelbagai buku dgn pelbagai warna yg menarik. 
- Puan Junaidah Hanim


Setelah abi membeli buku tulis padam di page bayi bijak umi tdk lg bersusah payah melukis gambar2 utk mengajar arif , arif blh belajar melalui gmbr2 dlm buku padam sambil conteng2. bila ummi sebut saja mana buku terus d ambil dan buka buku tulis padam dgn mulut terkumat kamit sambil jari menunjuk-nunjuk gambar. lihat aje gmbr2 yg diambil nampak sungguh tekun dan seronok arif dgn bukunya. terima kasih memperkenalkan buku ini .memang berbaloi rasanya memiliki. anak happy ummi pun happy 
- Puan Zulani Zuana bt Zulkifli


Adik paling bongsu berumur 1 tahun lebih mengganggu adik pharez berumur 3 tahun lebih yang sedang belajar menulis. namun x menjadi masalah kerana buku yg kotor & di conteng senang dan mudah utk dibersihkan. 
- Pn Judith Jolis


Wah seronoknya adam belajar menulis
- anak Puan Hafezah Mypermata hati


Harga : RM55
Exclude postage


Jika berminat nak dapatkan 6 free gift (selagi stok masih ada ) , boleh hubungi saya : 


Anda berminat dengan Produk Anak Saya Bijak? 
Bagaimana nak dapatkan produk terbaik ini untuk anak-anak anda? 

 Hubungi saya - Puan Farida 
Call/Sms/whatsapp  019.9425608 



No comments:

Copyright to Anak Saya Bijak
Designed by UMIESUEstudio 2015