Wednesday, 7 January 2015

Anak Seronok Belajar Menulis dengan Buku Magik



Adakah anda mahu anak anda seronok belajar menulis seawal usia 3 tahun ?




Jom tengok testimoni-testimoni yang best ni :-


Dani dan Aleena seronok dapat belajar menulis menggunakan buku 'Koleksi 8 Buku Mari Belajar Menulis'. Boleh tulis pastu padam semula. Bersemangat diaorang. Terima kasih kerana memperkenalkan buku ini. 
- Puan Farrah Yunie, Kota Kinabalu



Adam boleh duduk tekun menulis lebih lama dari biasa. Kalau tak, asyik kata letih je. 
- Puan Azlina Hassan, Johor 



Seronok depa dapat buku. Act saya beli buku ni untuk train si adik Saif Eyman yang umur 2 tahun 6 bulan. Tapi kakak dia Rose Eryna yang umur 5 tahun tu sibuk juga nak tulis hehe. Kakak dah ok cuma si adik kena pegang tangan untuk draw abjad kat buku tu. sangat excited nak tulis tadi. Permulaan yang baik !!
- Puan Rosni Jusoh 



Ahmad Faiq umur 3 tahun 1 bulan sudah pandai pegang pen dengan betul, pandai menulis dan kenal huruf.  Hanya dengan buku tulis dan padam berulang kali. Tak perlu conteng dinding lagi. 
- Puan Rosiahnani Razali, Kota Kinabalu



3 beradik belajar menulis bersama-sama. Memang best buku magik. Terbaik ! 
- Puan Zulaili, Bangi



Lagi gambar kanak-kanak yang seronok belajar menulis.





Tapi magiknya tang mana ?????

Magiknya buku ini boleh tulis dan padam berulang kali.
Buku tak rosak sebab is glossy dan kalis air. Jimat kertas, selamat dinding rumah.


Bagaimana set ini  boleh membantu anak bijak anda? 

Set ini akan membantu anak anda belajar menulis dengan lebih cepat dengan cara berikut :-

* boleh tulis dan padam semula (jimat kertas)
* seronok belajar sebab colorful
* mereka akan suka dan terus berusaha (kerana seronok)
* mudah ingat (kerana ditulis secara berulang)
* lengkap sebab ada ABC, 123 dan AlifBaTa
* tak perlu risau anak menconteng dinding
* kertas waterproof, tak mudah koyak


Jadi apa yang anda dapat dengan pakej hebat ini ? 


Siri Anakku Sayang Mari Belajar Menulis mengandungi 8 tajuk buku:

1 - Mari belajar menulis abjad huruf kecil
2 - Mari belajar menulis abjad huruf besar
3 - Mari belajar menulis nombor, bentuk dan warna
4 - Mari belajar menulis badan saya
5 - Mari belajar menulis binatang
6 - Mari belajar menulis kenderaan
7 - Mari belajar menulis buah-buahan dan sayuran
8 - Mari belajar menulis jawi

PERCUMA !!!

# 3 whiteboard marker
# Buku mewarna abjad
# Buku mewarna angka
# Buku Aktiviti Upin Ipin


.
.
.

Nak tengok lagi banyak gambar untuk setiap tajuk buku ?



Mari belajar menulis abjad huruf kecil


Mari belajar menulis nombor, bentuk dan warna


Mari belajar menulis abjad huruf besar



Mari belajar menulis badan saya


Mari belajar menulis binatang


Mari belajar menulis kenderaan


Mari belajar menulis buah-buahan dan sayuran


Mari belajar menulis jawi



Harga : RM55
Exclude postage


Jika berminat nak dapatkan 6 free gift (selagi stok masih ada ) , boleh hubungi saya : 



Anda berminat dengan Produk Anak Saya Bijak? 
Bagaimana nak dapatkan produk terbaik ini untuk anak-anak anda?

 Hubungi saya - Puan Farida 
Call/Sms/whatsapp  019.9425608 




No comments:

Copyright to Anak Saya Bijak
Designed by UMIESUEstudio 2015